Tenis

VIDEO Minunea a ținut mai mult de 3 zile! :) „David și Goliat”, Schwartzman și Isner s-au calificat în finala turneului de dublu, la Roma

John Isner s-a calificat în a treia finală de turneu ATP Masters 1000 în acest an, reușind cele trei performanțe cu trei parteneri de dublu diferiți. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 18:15
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 18:16

UPDATE 18:15: Diego Schwartzman și John Isner au ratat la limită câștigarea turneului de la Roma, cedând în finală, scor 2-6, 7-6 (6), 10-12, în fața mult mai experimentate echipe campioane olimpice formate din Mate Pavic și Nikola Mektic. 

2,08 metri și 1,70 metri este noua combinație ideală de înălțimi care aduc succesul în circuitul ATP de dublu.

Cel puțin asta au reușit John Isner și Diego Schwartzman să demonstreze în această săptămână, la Roma, unde au adunat patru victorii consecutive, inclusiv una în fața numerelor 11 și 12 în ierarhia mondială. 

John Isner și Diego Schwartzman i-au întrecut pe Gonzalez/ Molteni, Cabal/ Farah, Glasspool/ Heliovaara și Golubev/ Gonzalez, reușind să câștige 3 super tiebreak-uri, în cele patru meciuri jucate. 

John Isner, 3 finale de turneu ATP Masters 1000 în 2022, fiecare cu un partener de dublu diferit

Urmează finala cu foștii lideri ATP, croații Mate Pavic și Nikola Mektic

Cea mai mare surpriză constă în adaptarea argentinianului Diego Schwartzman la jocul de dublu. Jocul său de picioare și tenisul solid de pe linia de fund a fost ingredientul care a completat perfect serviciul impunător și acoperirea la fileu ale partenerului John Isner

În finala turneului de la Roma, Diego Schwartzman și John Isner îi vor înfrunta pe campionii olimpici din Croația, Nikola Mektic și Mate Pavic, ocupanți ai locurilor 6, respectiv 4 în clasamentul ATP. 

Modifică setările cookies