Tenis

FOTO „David și Goliat”, dar în aceeași echipă: Diego Schwartzman și John Isner formează cea mai palpitantă echipă de dublu de la Roma

Diego Schwartzman și John Isner alcătuiesc cea mai surprinzătoare echipă de dublu din turneul ATP Masters 1000 de la Roma. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 09:00
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 20:56

Turneele ATP și WTA 1000 de la Roma nu se opresc din a oferi surprize plăcute tenisului. Dincolo de imaginile superbe aduse de Arena Pietrangeli sau de publicul care umple tribunele arenelor la majoritatea partidelor competitive, încă din primele tururi, Diego Schwartzman și John Isner s-au gândit să formeze o echipă, în proba de dublu masculin.

Parteneriatul dintre jucătorul argentinian și american a stârnit mii de reacții pe rețelele de socializare, alăturarea fizică a celor doi scoțând în evidență diferența de 38 de centimetri dintre cei doi. 

„David și Goliat” au debutat cu victorie în turneul ATP Masters 1000 de la Roma

Diego Schwartzman - fost număr 8 mondial și actualmente ocupant al locului 15 în clasamentul ATP de simplu - are o înălțime de 1,70 metri, dar asta nu îl împiedică să joace, măcar ocazional, și în proba de dublu.

De această dată, a debutat cu succes la Roma, învingându-i, alături de John Isner, pe Santiago Gonzalez și Andres Molteni, scor 5-7, 6-3 și 10-1 în super tiebreak-ul setului decisiv. 

Jucătorul din SUA - fost număr 8 ATP, actualmente 29 -, înalt de 2,08 metri a jucat un rol exponențial în această victorie, dar combinația dintre serviciul său puternic și jocul complet al argentinianului, din zona liniei de fund, poate reprezenta o adiție intrigantă tenisului de dublu. 

În turul următor, Schwartzman/ Isner îi vor înfrunta pe câștigătorii partidei dintre Opelka/ Paul și Cabal/ Farah.

Urmărește a doua ediție a emisiunii Poveștile Sport.ro, cu Andru Nenciu, în care invitatul de marcă a fost Andrei Pavel, cel mai bun tenismen al României în noul secol. 

Modifică setările cookies