Tenis

Mihaela Buzărnescu, într-o ipostază de infarct pe Instagram: ce a făcut cu cadoul-surpriză primit de la Marco Dulca

Mihaela Buzărnescu a primit un cadou special din partea iubitului său, Marco Dulca. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 09:22
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 09:31

Mihaela Buzărnescu este fanul #1 al echipei naționale de fotbal a României. În cele mai recente Instastories publicate, jucătoarea de tenis s-a filmat într-o ipostază sexy, purtând doar un tricou al României purtat de iubitul său, Marco Dulca. „Din partea dragostei mele,” a scris „Miki Buzărnescu” în instastory. 

„Sunt mândră să fiu româncă. La mulți ani, România!” a scris Mihaela Buzărnescu de Ziua Națională, îmbrăcată în galben, o culoare de care este atașată emoțional. 

Mihaela Buzărnescu, într-o relație amoroasă cu Marco Dulca

Atât Mihaela Buzărnescu, cât și Marco Dulca au participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Buzărnescu a reușit o victorie în turneul olimpic de tenis, dar, la fel ca în cazul echipei de fotbal, un singur succes nu a fost îndeajuns pentru o șansă reală la cucerirea unei medalii.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani al Chindiei Târgoviște a reprezentat România la Jocurile Olimpice din această vară și a jucat alte 9 partide pentru selecționatele U21 și U23 ale țării noastre. 

La 33 de ani, Mihaela Buzărnescu (120 WTA) va fi obligată să joace calificări pentru a intra pe tabloul principal al Openului Australian, primul turneu Grand Slam al anului 2022 (17-30 ianuarie). 

Modifică setările cookies