Reacția lui Cristi Dulca atunci când a fost întrebat despre diferența de vârstă dintre Mihaela Buzărnescu și fiul său 

marco dulca Cristi Dulca Mihaela Buzarnescu Stiri Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Noiembrie 2021, 21:39
Data actualizarii: Sambata 06 Noiembrie 2021, 21:47

Marco Dulca (22 ani) și Mihaela Buzărnescu (33 ani) sunt împreună! 

Cei doi au o relație de câteva luni bune, iar Cristi Dulca, fostul jucător al naționalei, a vorbit pentru prima dată despre relația fiului său, dar și despre relația pe care o are cu jucătoarea de tenis. 

Cristi Dulca: „O fată deosebită!”

"Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii”, a spus Cristi Dulca pentru playsport.ro

  • Cristi și Marco Dulca

Totdată, întrebat despre diferența de vârstă dintre fiul său și Mihaela Buzărnescu, fostul fotbalist a oferit un răspuns simplu: „Ce vârstă are dragostea?”

Marco Dulca: „Atât îmi doresc pentru mine și Mihaela!” 

Mai mult, jucătorul Chindiei s-a deschis recent într-un interviu acordat pentru sursa citată, și a vorbit despre relația pe care o are cu jucătoarea de tenis.

„Eu îmi doresc atât pentru mine, cât și pentru Mihaela, ca realizările din carieră să rămână în centrul atenției. Iar viața privată să rămână ceea ce este și trebuie să fie… privată. Să avem cât mai multe realizări în ceea ce facem, asta îmi doresc, și dacă le vom avea sunt sigur că vor acoperi orice alte lucruri private.

Ușor nu este! Pentru niciunul dintre noi. Dar știm că nu se poate fără sacrificii. În plus, momentele petrecute departe unul de celălalt, fie din cauza turneelor, fie din cauza antrenamentelor, ne leagă și mai mult. Ne apropie unul de altul și mai tare, asta trăim”, a spus tânărul fotbalist. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!