Jocurile Olimpice

"Nu se poate, ăștia își bat joc de mine!" Mihaela Buzărnescu, victorie cu nervi: a ajuns să înjure arbitrul de scaun!

Mihaela Buzărnescu l-a înjurat pe arbitrul de scaun al meciului câștigat în defavoarea americancei Alison Riske la Tokyo. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 15:14
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 15:24

Mihaela Buzărnescu, unica româncă prezentă pe tabloul de simplu al turneului olimpic de tenis a triumfat în primul meci jucat în turneul olimpic de tenis de la Tokyo. Românca a învins-o pe Alison Riske (36 WTA), scor 6-7, 7-5, 6-4 după 2 ore și 53 de minute de joc. 

Partida a fost extrem de echilibrată și lungă, timp în care nervii Mihaelei Buzărnescu au fost întinși la maximum. La 5-5 în primul set, "Miki" a privit înspre marginea terenului, unde era așezat antrenorul Călin Ciorbagiu și a țipat din toate puterile: „Nu mai înțeleg nimic!” într-un punct al meciului în care pierduse trei schimburi de mingi consecutiv. 

După un prim set care a durat o oră și 13 minute, încheiat cu un tiebreak cedat la zero, Mihaela Buzărnescu a avut motive suficiente de frustrare, astfel că la scorul de 2-2, 30-40 în setul secund, Buzărnescu s-a enervat după o minge ratată de puțin, care a aterizat lângă linie și a spus: „Dă-i lângă tușa vieții!”

Mihaela Buzărnescu: "Nu se poate așa ceva, ăștia își bat joc de mine!"


Ce a fost mai rău a urmat în setul decisiv, când, la scorul de 4-2, avantaj Riske, arbitrul Robert Balmforth din Marea Britanie nu ar fi văzut o minge trimisă în aut de sportiva din SUA. Mihaela Buzărnescu a răbufnit, înjurând cu jumătate de gură: "Are you fucking kidding me...?", după care și-a pus mâna la gură, încercând să evite eventualele penalizări. 

"Cum să spui că mingea aia nu e afară?! Cred că glumești" Un game mai târziu, la 4-3 și 30-15 în decisiv, Mihaela Buzărnescu i s-a adresat antrenorului de tenis Călin Ciorbagiu, spunându-i: "Călin, nu se poate așa ceva! Ăștia își bat joc de mine, a fost atât afară! (arată câțiva centimetri buni cu mâna). Deci eu n-am cuvinte, până și ei (staff-ul americancei) au crezut că e afară. Deci nu pot să cred așa ceva!", a spus Buzărnescu, după care i-a repetat arbitrului însuși că mingea trimisă de Alison Riske a fost câțiva centimetri în afara terenului.

După această ieșire nervoasă, arbitrul de scaun din Marea Britanie, Robert Balmforth a avertizat-o pe Mihaela Buzărnescu, care a răspuns: "Pentru ce?"

Din fericire, starea de nervozitate acută a Mihaelei Buzărnescu nu i-a afectat jocul, ci, dimpotrivă, l-a impulsionat înspre prima sa victorie la Olimpiadă

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies