Miki Buzarnescu marco dulca Mihaela Buzarnescu Tenis

FOTO Se iubesc la infinit! Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca, un duo care trece peste orice hop: "Ușor nu e pentru niciunul"

Mihaela Buzărnescu (33 de ani/122 WTA) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Marco Dulca (22 de ani), mijlocașul Chindiei Târgoviște. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 23:00
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 23:38

Mulți oameni din tenisul românesc au privit cu surprindere pentru prima dată informațiile care circulau în sportul alb de la noi și au crezut că sunt doar zvonuri în privința relației despre care se vorbea pe la colțuri în privința lui Miki.

Însă încet-încet, știrea a prins cheag, iar relația Mihaelei cu Marco Dulca a devenit vizibilă. 

  • Detaliul care îl trădează pe Marco Dulca: fotbalistul Chindiei (22 de ani) este îndrăgostit lulea de Mihaela Buzărnescu (33 de ani)

Mihaela Buzărnescu, una dintre cele mai valoroase jucătoare din România ultimului deceniu, a arătat mereu că poate trece peste hopuri și accidentări într-un sport de uzură, iar în prezent are și un mare sprijin.

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca, un cuplu indestructibil

Fiul lui Cristi Dulca, stoper prezent în lotul României la CM 1998, a vorbit despre relația cu jucătoarea de tenis dintr-o perspectivă din care subliniază că situația complicată generată de competițiile în care sunt angrenați i-a apropiat și mai mult și le-a întărit relația. 

”Eu îmi doresc atât pentru mine, cât și pentru Mihaela, ca realizările din carieră să rămână în centrul atenției. Iar viața privată să rămână ceea ce este și trebuie să fie: privată. Să avem cât mai multe realizări în ceea ce facem, asta îmi doresc, și dacă le vom avea sunt sigur că vor acoperi orice alte lucruri private.

Ușor nu este pentru niciunul dintre noi. Dar știm că nu se poate fără sacrificii. În plus, momentele petrecute departe unul de celălalt, fie din cauza turneelor, fie din cauza antrenamentelor, ne leagă și mai mult. Ne apropie unul de altul și mai tare, asta trăim”, a declarat Marco Dulca, potrivit playsport.ro.

Mihaela Buzărnescu a fost pe 20 WTA în 2018

Mihaela Buzărnescu a atins cel mai înalt loc al carierei la simplu în ierarhia WTA în august 2018, poziția a 20-a, iar în prezent se situează pe 122 WTA. 

La turneele de Grand Slam cea mai valoroasă performanță a reușit-o bucureșteanca în vârstă de 33 de ani în 2018, la Roland Garros, optimi de finală. 

  • 444/261 e raportul victorii/înfrângeri în circuitul WTA
  • 2,5 milioane de dolari a câștigat Miki din tenis
  • Un singur turneu WTA la simplu și-a adjudecat în carieră Mihaela 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!