Mats Wilander își scoate pălăria în fața lui Novak Djokovic: „Nu dă semne că retragerea e aproape!”

Mats Wilander Novak Djokovic Roland Garros 2023 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 12 Iunie 2023, 13:12
Data actualizarii: Luni 12 Iunie 2023, 13:12

Fostul mare tenismen suedez nu crede că Novak Djokovic este aproape de momentul retragerii definitive din tenis. 

Mats Wilander (58 de ani) este de părere că Novak Djokovic (36 de ani) poate să îi surclaseze pe Rafael Nadal și Roger Federer, în lupta pentru titlul de cel mai titrat tenismen, în întreaga istorie a tenisului. 

De șapte ori campion în Grand Slam-uri, fostul tenismen suedez a afirmat că Djokovic nu ar fi putut ajunge în situația de a câștiga al 23-lea titlu de mare șlem, dacă nu ar fi fost provocat de Federer și Nadal

Mats Wilander: „Aș vrea să știu unde se oprește, pentru că poate ajunge la 26-27 de titluri de mare șlem.”

Wilander crede că potențialul lui Djokovic nu și-a atins maximumul în seara finalei Roland Garros 2023 și îl vede pe jucătorul din Serbia putând să câștige încă 3-4 titluri de mare șlem. 

„E incredibil. Întotdeauna am vorbit că se poate întâmpla din nou. Djokovic nu ar fi putut să ajungă aici, dacă Federer și Nadal nu l-ar fi împins. E de necrezut cum poate să rămână neaccidentat, bun în fiecare zi, pe fiecare suprafață. 

E, pur și simplu, uimitor. E atât de departe de a o termina cu tenisul. E favorit la Wimbledon și la US Open. Aș vrea să știu unde se oprește, pentru că poate ajunge la 26-27 de titluri de mare șlem,” a spus Mats Wilander pentru Eurosport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!