Roger Federer a vizitat România și i-a lăsat mască pe toți: elvețianul, surprins într-un zbor low cost

Roger Federer a venit în România pentru a filma o reclamă, dar vizita sa a durat doar câteva ore. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 28 Mai 2023, 11:25
Data actualizarii: Duminica 28 Mai 2023, 11:32

Roger Federer a făcut o vizită surprinzătoare României. Tenismenul elvețian retras din activitate a sosit în țara noastră pentru a filma un spot publicitar pentru producătorul de autoturisme german, Mercedes Benz.

Fanatik notează că Federer ar urma să primească 25 de milioane de euro pentru contractul de publicitate semnat pe cinci ani cu firma precizată. 

Roger Federer a zburat cu avion low cost înspre Africa de Sud

Vizita lui Roger Federer a durat doar câteva ore, elvețianul părăsind România în aceeași zi, cu destinația Dubai, unde va urma să filmeze alte apariții cu scop comercial.

O angajată a aeroportului internațional „Henri Coandă” s-a pozat alături de Roger Federer, iar imaginea a fost publicată de Poliția de Frontieră, pe pagina de Facebook. 

Recent, Federer a fost surprins pe un zbor low cost operat de o companie elvețiană înspre Johannesburg, Africa de Sud. Mare le-a fost surpriza pasagerilor când au văzut că, la bordul aeronavei, s-a urcat inclusiv legendarul tenismen elvețian, pe care îl văzuseră, cu câteva minute mai devreme, pe culoarele aeroportului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!