Fără Nadal în discuție, Wilander vede doi posibili campioni la Roland Garros. Djokovic nu a fost menționat

Mats Wilander Carlos Alcaraz Holger Rune Novak Djokovic Roland Garros 2023 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 20 Mai 2023, 15:35
Data actualizarii: Sambata 20 Mai 2023, 15:36

Mats Wilander vede retragerea lui Rafael Nadal de la Roland Garros drept o mare șansă pentru Carlos Alcaraz și Holger Rune. 

De șapte ori campion în turneele de mare șlem, Mats Wilander îi vede pe Carlos Alcaraz și Holger Rune drept principali candidați la câștigarea Roland Garros, în 2023. 

Mats Wilander: „Roland Garros nu mai e același turneu acum că Nadal a decis să nu joace.”

„Roland Garros nu mai este același acum, când Rafael Nadal a decis să nu mai joace. Câștigătorul va fi întotdeauna întrebat dacă ar fi putut să ia trofeul dacă Nadal ar fi fost în turneu.

Partea pozitivă a anunțului pe care l-a făcut Rafa este că încă se gândește să mai joace măcar încă un sezon.Ne dorim ca el să joace pentru totdeauna și să joace la Roland-Garros pentru totdeauna; dar, în același timp, nu vreau să-l văd venind la Paris și să nu fie 100%, să nu se simtă bine și să-și riște sănătatea.

Pentru restul jucătorilor este o șansă imensă că Rafa nu va fi acolo, așa că ar fi bine să profite de ea. Mă gândesc la tineri precum Carlos Alcaraz și Holger Rune. Pentru ei ar fi fost grozav pentru să fi putut juca cu Rafael Nadal la Openul Francez, dar sperăm că se va întoarce anul viitor. Anul acesta va fi un turneu greu fără Rafa, ne va dor de el,” a spus Wilander pentru Eurosport


De ce este Djokovic mai bun decât Federer și Nadal: explicația oferită de Victor Hănescu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!