Ion Tiriac Tenis ATP Madrid Tenis WTA Madrid Tenis

Madridul, la picioarele lui Ion Tiriac! Negocierile cu primaria capitalei Spaniei au decurs in favoarea miliardarului roman, iar turneele se vor schimba DRASTIC: ce s-a decis

Turneele de tenis de la Madrid, patronate de Ion Tiriac vor suferi modificari semnificative pozitive. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Decembrie 2020, 14:23
Data actualizarii: Joi 03 Decembrie 2020, 14:25

Ion Tiriac a dus la bun sfarsit negocierile purtate cu Primaria Madridului pentru a extinde cu inca zece ani perioada in care turneele WTA Premier Mandatory si ATP Masters 1000 vor avea loc in capitala Spaniei. 

Respectand cerintele impuse de miliardarul roman, municipalitatea madrilena s-a angajat sa construiasca o arena acoperita cu o capacitate mai bogata, care sa fie pregatita sa gazduiasca meciuri in nocturna. Gratie acestor aditii, circuitul ATP a aprobat modificarea statutului concursului, care va primi, incepand cu 2021, inca sapte zile de concurs, perioada totala a competitiei ajungand la 2 saptamani, la fel ca un turneu de mare slem. 

"Proiectul pentru construirea unei noi arene a fost pus la punct, iar Consiliul Local si-a dat acceptul. Retineti ca este vorba de o lucrare foarte mare. Speram ca in 2022 sau cel tarziu in 2023 sa putem juca pe noua arena," a afirmat directorul turneului, Feliciano Lopez (64 ATP). 

"In curand vom anunta oficial semnarea acordului pentru inca 10 ani! Lucrurile merg foarte bine. Exista o dorinta puternica din partea ambelor parti si speram sa facem anuntul oficial pana la finalul anului," a adaugat Feliciano Lopez pentru Marca, noteaza ProSport. 

Recent, Ion Tiriac a facut presiuni asupra oficialilor Madridului si i-a amenintat ca se gandeste sa mute competitiile prestigioase de tenis la Berlin, dar fostul tenismen roman se declara acum multumit de modul in care au derulat negocierile, anunta Lopez. 

Modifică setările cookies