"Ma pot imbraca acum, chiar daca inca simt durere"! Nadal, declaratie fabuloasa dupa castigarea US OPEN 2019! Ce spune sportivul spaniol

Rafa Nadal Tenis US Open 2019 Tenis "Ma pot imbraca acum, chiar daca inca simt durere"! Nadal, declaratie fabuloasa dupa castigarea US OPEN 2019! Ce spune sportivul spaniol
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Septembrie 2019, 17:56
Data actualizarii: Luni 16 Septembrie 2019, 18:03

Rafael Nadal a bifat la US Open 2019 cel de-al 19-lea titlu de campion de mare slem al carierei, dar acesta nu a venit fara sacrificii.

Conform tenismenului spaniol, crampele musculare pe care le-a suferit ca rezultat al finalei de 4 ore si 51 de minute de joc l-au pus in cateva situatii mai mult decat incomode.

Rafael Nadal: "Am trait cateva ore foarte dure, din cauza crampelor. Ma pot imbraca acum, chiar daca inca simt durere” 

"A fost cu siguranta una dintre cele mai emotionante victorii ale mele. Castigasem 3 US Open-uri, dar in 2008 nu aveam nimic (n.r. niciun alt Grand Slam exceptand Roland Garros) inaintea turneului de la Wimbledon. Am castigat o singura data Australian Open, in 2009, performanta speciala acum cand ma gandesc la acel meci dramatic cu Fernando Verdasco” (n.r. in semifinalele AO 2009),” a spus campionul de la Roland Garros 2019. 

"De asemenea, finala pe care am pierdut-o cu Novak Djokovic in Australia (n.r. in 2012) a fost si mai dramatica decat finala cu Medvedev. Dar aceasta finala (n.r. US Open 2019) a fost una din cele mai bune, in mod special tinand cont de cursul evenimentelor. Am avut meciul sub control, apoi m-am zbatut din greu pentru victorie,” a adaugat cvadruplul campion de la US Open. 

"Mi-as dori sa o revad, este un meci pe care trebuie sa-l revad. Au fost multe momente cu tenis de nivel inalt. Cand voi fi mai bine recuperat din punct de vedere mental, voi putea analiza mai bine lucrurile”, a mai spus Rafa, care va face echipa cu Roger Federer la Cupa Laver in aceasta saptamana. 

"In setul 5, la 0-1 si 15-40, Medvedev nu rata nicio minge si stiam ca serviciul meu va fi cheia acelui set” a conchis Rafa Nadal, numarul 2 ATP. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!