Bianca Andreescu WTA Bad Homburg Bianca Andreescu Canada Tenis WTA WTA Bad Homburg 2022 Tenis

Bianca Andreescu, batjocorită de organizatorii germani, după ce a pierdut finala de la Bad Homburg? Ce s-a întâmplat la ceremonie

Bianca Andreescu nu s-a aflat într-o poziție privilegiată, în timpul ceremoniei de premiere organizate la Bad Homburg. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 12:25
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 12:30

Caroline Garcia (28 de ani, 75 WTA) a învins-o pe Bianca Andreescu (22 de ani, 56 WTA), în finala turneului WTA 250 de la Bad Homburg, scor 6-7 (5), 6-4, 6-4, la capătul a două ore și patruzeci și șapte de minute de joc intens. 

Sportiva canadiană cu părinți români a fost tratată într-o manieră care nu face cinste circuitului WTA, în timpul ceremoniei de premiere. Organizatorii turneului din Germania nu i-au oferit niciun trofeu finalistei învinse, care s-a pozat alături de campioană cu mâinile goale. 

Bianca Andreescu nu a primit niciun trofeu, în timpul ceremoniei de premiere

Imaginea de ansamblu a fost curioasă, având în vedere că majoritatea competițiilor aleg să ofere un mic trofeu jucătoarelor învinse în ultimul act, tradiție nerespectată însă de germanii din Bad Homburg. 

Surpriza neplăcută a fost cu atât mai șocantă cu cât Simona Halep s-a numărat printre jucătoarele care i-a lăudat pe germani pentru organizarea excelentă, de-a lungul săptămânii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!