Simona Halep Bianca Andreescu Simona Halep WTA Bad Homburg Tenis WTA Romania WTA Bad Homburg 2022 Tenis

Declarație șocantă despre retragerea Simonei Halep din semifinala cu Bianca Andreescu: „Îi era frică de ea!”

Un antrenor de tenis din Germania crede că Simona Halep s-a retras din turneul de la Bad Homburg din frica de a nu pierde cu Bianca Andreescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iunie 2022, 17:00
Data actualizarii: Vineri 24 Iunie 2022, 17:00

Fost tenismen român și coleg de generație cu Ilie Năstase, Mihai Rusu a lansat o teorie curioasă, după retragerea Simonei Halep din semifinala pe care ar fi trebuit să o joace împotriva Biancăi Andreescu, la Bad Homburg. 

Stabilit în Germania, unde activează ca antrenor, Mihai Rusu se îndoiește de veridicitatea accidentării la gât a Simonei Halep - motivul invocat pentru absență - și crede că sportiva din Constanța s-a temut să nu sufere o înfrângere înaintea turneului de la Wimbledon. 

„Am verificat trei surse și toate trei indică același diagnostic. Raportul medical arată că a avut dureri la musculatura gemenilor, nu la gât. Dar ea poate prezenta orice buletin medical medicului turneului, acest lucru este mai puțin important.

Durerile pot fi cauzate de o intindere ușoară ori o contractură. Ea fuge mult, trăiește din picioare, a fugit până acum de i-au sărit capacele! Eu cred că a găsit un motiv bun, probabil că a simțit ceva probleme ușoare și a zis: ‘Nu sunt 100% în plenitudinea forțelor și renunț!’. Pentru că oricum îi era frică de Bianca Andreescu,” a dezvăluit Mihai Rusu pentru ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!