simona halep bani Ion Tiriac Tenis WTA Romania Tenis

Ion Țiriac surprinde: „Halep? Vai de mine. Putea să aibă 160 de milioane de euro în plus!” Motivul pentru care Simona a câștigat mai puțini bani

Ion Țiriac crede că Simona Halep are azi cu 160 de milioane de euro mai puțin, deoarece a reprezentat România. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 09:10
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 09:22

$37,842,748 a câștigat Simona Halep din tenis, clasându-se pe locul 4 în ierarhia care numără toți banii acordați vreodată de circuitul WTA câștigătoarelor. 

Doar surorile Williams și Maria Sharapova au câștigat mai mulți bani din competițiile de tenis la care au participat, dar miliardarul român, Ion Țiriac crede că averea Simonei Halep ar fi putut să ajungă la numere de cinci ori mai mari, în cazul în care jucătoarea din România ar fi reprezentat o altă țară. 

Ion Țiriac crede că Simona Halep ar fi fost mai bogată cu 160 de milioane de euro dacă ar fi reprezentat o altă țară


„Un jucător de tenis, mă refer la superstaruri, câștigă pe teren maximum 20%. Restul câștigă în afara terenului. De ce câștigă Federer de trei ori mai mult decât Djokovic? Pentru că Federer e deja unul care nu mai are națiune. Nadal e într-o țară bună, dar Spania nu e nici Germania, nu e nici Italia, nici Anglia, nici Franța, nici Statele Unite. 

Halep....Vai de mine și de mine, 37 de milioane, 40 de milioane. Dacă era din una dintre țările astea cinci, probabil că avea aceste 40 de milioane, dar mai avea încă 160 de milioane în plus. Ea a făcut mai mult pe teren decât în afara terenului”, a spus Ion Țiriac pentru GSP

Wilson este unul dintre cei mai importanți sponsori ai Simonei Halep, iar de curând sportiva din Constanța și-a schimbat racheta. Halep va renunța la Wilson Burn 100 CV pentru Wilson Blade v8, o rachetă care costă aproximativ 970 de lei în magazine. 

Modifică setările cookies