Simona Halep Simona Halep copilarie Simona Halep fotbal Tenis

Dezvăluirile unui comentator care a copilărit alături de Simona Halep: „Juca fotbal mai bine decât noi, băieții. Preferam să fiu în echipă cu ea!” 

Comentatorul Dragoș Suciu a dezvăluit că Simona Halep juca excelent fotbal în adolescență. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 11:40
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 11:46

Simona Halep a fost de mică pregătită pentru excelență în domeniul sportiv, iar comentatorul TV, Dragoș Suciu, care și-a petrecut o bună parte a adolescenței sale alături de ea a confirmat polivalența jucătoarei din România. 

Acesta a transmis că Simona Halep se descurca excelent nu doar pe terenul de tenis, ci și la fotbal ori handbal. În fapt, Dragoș Suciu a comunicat că Simona Halep juca foarte bine fotbal, poate chiar mai bine decât băieții și că prefera mereu să o aibă în aceeași echipă decât ca adversară. 

Dragoș Suciu, despre Simona Halep: „Nu doream să joace împotriva mea.”


„Simona juca fotbal foarte bine, juca și handbal. Da, am jucat fotbal și împotriva ei, dar și în aceeași echipă. Mie îmi plăcea să stau în poartă, pentru că preferam să nu o înfrunt în echipa adversă. Simona juca și handbal foarte bine, e un talent nativ! Naturalețea și motricitatea ei se duc în mai multe sporturi. Îi plăceau foarte mult și petrecerile, să danseze, să se simtă bine. 

La 12-13-14 ani juca fotbal foarte bine, poate chiar mai bine ca noi, băieții. Nu doream să-mi dea gol, să joace impotriva mea. Când se alegeau echipele, preferam mereu să joc în echipă cu ea. Ne bătea și la tenis, era vârful acelei generații, practic”, a dezvăluit comentatorul Dragoș Suciu pentru Digi Sport

Modifică setările cookies