Tenis

Întâlnire de gradul 0 pentru Emma Răducanu! A jucat tenis cu Kate Middleton. Imagini superbe de pe teren 

Tânăra tenismenă s-a întors în Marea Britanie, după ce, în urmă cu două săptămâni, a câștigat finala US Open. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 15:32
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 15:33

Emma Răducanu a învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi în finala US Open, 6-4, 6-3. Emma a reușit să le cucerească inimile britanicilor cu ascensiunea sa incredibilă în tenis. Mai mult, după finala câștigată, Regina Elisabeta a II-a i-a trimis și o scrisoare prin care o felicita pentru performanța sa. 

Revenită în Londra, Emma s-a întâlnit cu Ducesa de Cambridge, cunoscută deja pentru pasiunea pe care o are pentru tenis. Cele două au vorbit, iar apoi au jucat un meci de tenis la dublu, formând o pereche ideală. 

  • Kate Middleton si Emma Raducanu

Ulterior, Emmei și lui Kate li s-au alăturat Alfie Hewett și Gordon Reid, câștigători la dublu în scaun cu rotile, tot la US Open, iar cei patru au jucat un meci demonstrativ, informează Daily Mail

Mesajul lui Kate Middleton 

Întâlnirea a avut loc în cadrul unui eveniment organizat pentru întâmpinarea campionilor de la US Open, iar meciul a durat 30 de minute. Kate s-a alăturat jucătorilor, pentru care a avut un mesaj de felicitări. 

„Incredibil, sincer! Felicitări! Este cu adevărat impresionant. A fost extrem de frumos din partea voastră să veniți înapoi în țară pentru a sărbători acasă”, le-a spus Ducesa de Cambridge. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies