Andy Murray emma raducanu Emma Raducanu campioana US Open 2021 Tenis WTA Tenis

Gest de mare clasă făcut de Andy Murray: „Nu vreau să mă bag peste Emma Răducanu, o să-i dau sfaturi doar dacă ea mi le cere!” 

Andy Murray a declarat public că nu vrea să-i ofere Emmei Răducanu sfaturi necerute. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 09:56
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 10:02

Triplu campion de Grand Slam, Andy Murray a declarat public că nu se va infiltra în cariera Emmei Răducanu și nu îi va oferi niciun sfat, cu excepția situațiilor în care Emma Răducanu însăși ori familia sa vor dori să afle opinia jucătorului scoțian, de douiă ori campion al turneului de la Wimbledon

„Ce a reușit Emma e incredibil și sper că va continua să facă lucruri minunate în acest sport. Dacă vreodată își va dori să vorbească cu mine, sigur că voi răspunde la telefon; însă nu vreau să fiu omul acela care se bagă după fiecare înfrângere ori victorie și își dă cu părerea despre ce ar trebui sau nu ar trebui să facă diferit, pentru că asta nu ajută,” a declarat tenismenul scoțian, potrivit The Guardian.

Andy Murray: „Dacă Emma va dori să vorbească cu mine, sigur voi răspunde la telefon!”


„Mie, personal, nu mi-a plăcut când toți foștii tenismeni britanici apăreau după fiecare meci și-ți spuneau ce trebuie să faci, iar multora dintre ei nici măcar nu le ceream sfaturile. Mi s-a părut extrem de enervant și încă mi se pare. Nu vreau să fiu acea persoană,”
a adăugat Murray. 

La 18 ani, Emma Răducanu este campioană de turneu de mare șlem și este așteptată la Melbourne în startul anului 2022 pentru a confirma ori infirma așteptările și valul de entuziasm enorme, create după povestea incredibilă a celor zece victorii consecutive de la US Open 2021. 

Modifică setările cookies