Tenis

„Cât de frumoasă e Emma Răducanu!” Apariție spectaculoasă a sportivei cu origini românești pe Twitter

Faima Emmei Răducanu a atins un nou nivel, după semnarea contractului cu Tiffany & Co. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 09:08
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 10:36

Prima lovitură puternică dată de Emma Răducanu în piața publicitară a fost contractul semnat cu producătorul de bijuterii Tiffany & Co., la aproximativ două săptămâni după câștigarea Openului American.

Sportiva britanică cu origini românești în vârstă de numai 18 ani a confirmat parteneriatul printr-un videoclip elegant, creat de Vogue, în care Emma Răducanu poartă cu grație un inel, brățări și o pereche de cercei ale brandului Tiffany & Co. 

Emma Răducanu, ambasadoare Tiffany & Co., companie cu vânzări anuale de 4,4 miliarde de dolari


Clipul a strâns 12,000 de aprecieri pe Twitter, în mai puțin de 12 ore de la momentul publicării numere care confirmă trendul ascendent și rapid al popularității sale. În descrierea videoclipului, Emma Răducanu se declară onorată și fericită să se alăture familiei iconice a Tiffany & Co. 

„Sunt foarte încântată. E un brand cu renume, de care m-am simțit atrasă de mult timp. Am purtat inelul, brățara, cerceii și un lănțișor de-a lungul US Open. Aceste bijuterii vor însemna întotdeauna ceva special pentru mine,” a declarat Emma Răducanu în cadrul evenimentului Vogue. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies