clasament WTA Pandemie Covid-19 Tenis coronavirus Tenis

Incheiem si anul 2021 tot in pandemie? Presedintele WTA face anuntul ingrijorator: "Nu cred ca vom reveni la normal pana in 2022!"

Sunt sanse mari ca pandemia de coronavirus sa nu se incheie in anul 2021, conform presedintelui WTA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 11:05
Data actualizarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 11:09

Odata cu sosirea primelor doze de vaccin, nord-americanii si europenii au inceput sa intrezareasca finalul pandemiei de coronavirus. Presedintele WTA, Mickey Lawler insa nu este la fel de optimista in ceea ce priveste revenirea la normalitate in 2021. 

"Problemele nu au disparut inca. Cred ca nu vom reveni la normal pana in 2022, dar suntem gata sa fim flexibili. Wimbledon nu va fi normal in totalitate," a afirmat Lawler, noteaza Tennis Channel.

Prima parte a sezonului de tenis feminin programeaza doua competitii de calibru WTA 500 la Melbourne in intervalul 1-7 februarie, numite Gippsland Trophy, respectviv Yarra Valley Classic, urmate de turneul de mare slem de la Melbourne, care va avea loc intre 8-20 februarie.

Incepand cu 15 februarie, Melbourne va gazdui si un concurs WTA 250, Philipp Island Trophy, iar incepand cu luna martie jucatoarele se vor deplasa, dupa caz, in Qatar, Emiratele Arabe Unite, Rusia, Franta, Mexic si Statele Unite ale Americii, unde vor putea lua parte la turneele de la Doha, Dubai, St. Petersburg, Lyon, Guadalajara, Monterrey si, nu in ultimul rand, Miami. 

Modifică setările cookies