Ilie Nastase Wimbledon Ilie Nastase Simona Halep Simona Halep Wimbledon 2022 Tenis

Ilie Năstase, convins de Simona Halep la Wimbledon 2022: „Trebuie să recunoaștem asta, dar e favorită clară!”

Ilie Năstase crede că Simona Halep poate să câștige orice turneu și apreciază nivelul ridicat de încredere afișat pe Terenul Central de la Wimbledon. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 07 Iulie 2022, 09:50
Data actualizarii: Joi 07 Iulie 2022, 09:54

Finalist la Wimbledon în 1972 și 1976, Ilie Năstase (75 de ani) este de părere că Simona Halep a avut un tablou bun la Wimbledon 2022, dar are încredere totală în jocul prestat de campioana din 2019 în actuala ediție a turneului din Marea Britanie. 

„Un parcurs bun până acum. Trebuie să mențină ritmul ăsta, mai are două meciuri de jucat. Dar la cum văd cine a mai rămas acolo, e favorită clară. Jocul de tenis e un joc de încredere. Încrederea îți vine câștigând meciuri. Dacă nu îți câștigi meciurile, pot să fii și numărul 1…

Are o perioadă bună acum, este foarte concentrată, a avut și un tablou bun, trebuie să recunoaștem, și cu toate aceste lucruri, împreună, o văd câștigătoare. E o revenire bună pentru ea. Dacă vede că poate să revină, poate să câștige orice turneu,” a declarat Ilie Năstase, potrivit AS.ro.

Simona Halep o va întâlni pe Elena Rybakina în semifinalele turneului de la Wimbledon joi, 7 iulie, după ora 17:00. 

Andrei Pavel și generația reverului cu o mână: „Idolul nostru a fost Ilie Năstase. Am jucat cu rachetă de lemn până la 12 ani”

Modifică setările cookies