Simona Halep Tenis Wimbledon WTA Sporturi

Ion Țiriac, impresionat de forma arătată de Simona Halep la Wimbledon: „Nu poate să o bată nimeni!”

Simona Halep (locul 18 WTA şi cap de serie 16) s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de grand slam de la Wimbledon, după ce a trecut de Amanda Anisimova, 6-2, 6-4.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 18:47
Data actualizarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 18:57

Ion Țiriac, fost mare jucător de tenis, este de părere că la tenisul pe care îl joacă în momentul de față Simona Halep este imbatabilă la Wimbledon.

„Am auzit că a câștigat, trebuie s-o felicităm. Pe hârtie, e cea care trebuie să câștige turneul. Nu poate să o bată nimeni. Poate doar să piardă singură.

Nu, nu mă duc la finală. M-aș duce cu plăcere pentru Simona, dar nu sunt de acord cu faptul că nu i-au lăsat pe ruși și pe bieloruși să joace. N-au nicio vină, nimeni nu vrea război, nici ei nu vor.

Ea, pe hârtie, nu are adversar, dar să nu cumva să piardă turneul, s-a mai întâmplat”, a spus Ion Țiriac.

Simona Halep - Elena Rîbakina, în semifinale la Wimbledon

În semifinale Simona Halep o va întâlni pe Elena Rîbakina, care a trecut în „sferturi” de australianca Ajla Tomljanovic în trei seturi, 4-6, 6-2, 6-3.

Campioană la Londra în 2019, Simona Halep, care în 2021 nu a participat la Wimbledon, fiind accidentată (ediţia din 2020 a fost anulată), a ajuns astfel la 12 victorii consecutive la Grand Slam-ul pe iarbă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!