GALERIE FOTO HOT | A furat toată atenția: nimeni nu s-a mai uitat la Australian Open când Eugenie Bouchard a postat asta pe Instagram

Eugenie Bouchard Australian Open 2022 Eugenie Bouchard sexy Tenis WTA sexy Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 14:27
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 14:46

Eugenie Bouchard s-a pozat în ipostaze provocatoare și a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Eugenie Bouchard își pregătește revenirea în circuitul WTA, dar momentul reapariției nu este apropiat, în condițiile în care antrenamentele abia au fost reluate de sportiva canadiană.

Bouchard a suferit o intervenție chirurgicală la umăr în vara acestui an, pentru a trata o ruptură a mușchiului subscapular. În consecință, „Genie” Bouchard va trebui să treacă printr-un proces similar cu cel efectuat de Maria Sharapova, care a fost nevoită să își schimbe stilul de serviciu și grip-ul de forehand.

AO 22, a treia ediție a Openului Australian ratată consecutiv de Eugenie Bouchard

Între timp, cu doar jumătate de oră înaintea începerii primelor meciuri de la Australian Open 2022, Eugenie Bouchard s-a pozat într-o ținută sexy, transparentă, care le-a permis urmăritorilor săi să devină imaginativi. 

Eugenie Bouchard a participat de 6 ori la Australian Open, cele mai bune rezultate înregistrându-le în primele două ediții la care a luat parte: 2014 și 2015, canadianca atingând fazele semifinalelor, respectiv sferturilor. 

Sportiva canadiană în vârstă de 27 de ani ocupă actualmente locul 308 în clasamentul WTA

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!