Eugenie Bouchard Eugenie Bouchard operatie Tenis WTA Tenis

GALERIE FOTO Eugenie Bouchard a pus mâna pe rachetă pentru prima dată după 8 luni! Ce cadou le-a făcut fanilor pe Instagram

Eugenie Bouchard a lovit prima minge de tenis, după o pauză de opt luni, cauzată de o ruptură musculară în zona umărului drept.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 09:55
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 10:10

Operată la umărul drept în urma unei rupturi musculare, Eugenie Bouchard pare să fi trecut peste partea complicată a recuperării. Pentru prima dată după o pauză de opt luni, sportiva canadiană s-a antrenat pe terenul de tenis, reușind să lovească primele mingi. 

„Am încercat orice formă de tratament și recuperare cunoscută, dar fără succes,” spunea Eugenie Bouchard pentru ESPN în vara acestui an, explicând de ce evitarea intervenției chirurgicale nu a fost posibilă. 

Actualmente căzută pe locul 346 mondial, fosta ocupantă a numărului 5 WTA a fost emoționată în primul antrenament făcut după operație. „Am lovit o minge de tenis!”, a spus Genie Bouchard amuzându-se pe moment, după care le-a transmis urmăritorilor săi pe Instagram că nu crede că această clipă a sosit, într-un final. 

În imaginile publicate pe Instagram, e vizibil cum Eugenie Bouchard și-a schimbat gripul în executarea forehandului, iar transformarea ar putea să aducă cu sine o altă pauză de acomodare lungă. E dificil de imaginat când Bouchard ar putea să redevină competitivă în circuitul WTA, dar este cert că fanii tenisului o așteaptă cu nerăbdare și speră ca ea să revină la forma afișată în 2014, când juca finala turneului de la Wimbledon. 

Eugenie Bouchard, apariție sexy în cea mai recentă reclamă pentru NB


Înregistrând ultimul spot comercial pentru New Balance, Eugenie Bouchard continuă să facă furori la capitolul imagine. Sportiva din Țara Frunzei de Arțar s-a autointitulat pe Instagram ca fiind cea mai sexy instructoare de fitness. 

Peste 150,000 de persoane au apreciat pe Instagram imaginile prin care Eugenie Bouchard și-a promovat cea mai recentă apariție comercială pentru New Balance. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!