GALERIE FOTO Eugenie Bouchard, pusă la zid de jucătorul momentului în ATP! Ce i s-a reproșat

Eugenie Bouchard Casper Ruud Tenis WTA Tenis WTA sexy Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 09:50
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 09:50

Eugenie Bouchard nu stă departe de lumea sportului, chiar dacă s-au făcut șapte luni de când nu a mai jucat un meci oficial de tenis. 

Fără prezență în circuitul WTA de peste șapte luni, canadianca Eugenie Bouchard se laudă pe rețelele sociale cu noile sale realizări în pickleball.

În noul sport care a cucerit America, Genie Bouchard a reușit un passing shot numit „bumerang”, dar lumea a reacționat cu sentimente mixte, o parte din fanii tenisului comentând sub acest videoclip cu ideea că și-ar fi irosit talentul pe care îl are.

Fanii canadiencei Bouchard, dezamăgiți că și-ar irosi talentul în pickleball, în loc să joace tenis

  • Eugenie Bouchard (30 de ani) ocupă locul 346 în clasamentul WTA. 

Jucătorul momentului în circuitul ATP, norvegianul Casper Ruud s-a declarat împotriva pickleball-ului, un sport pe care l-a numit „straniu” și de care nu s-ar apuca.

Casper Ruud dezaprobă pickleball-ul și afirmă că nu s-ar apuca de acest sport

Casper Ruud „a spart” blestemul și a câștigat primul titlu de calibru ATP 500 al carierei, la Barcelona. Pe zgura din Spania, tenismenul scandinav l-a depășit pe Stefanos Tsitsipas, care și-a văzut pentru a patra oară amânat visul de a deveni campion în această competiție.

7-5, 6-3 s-a impus Ruud în fața lui Tsitsipas, la o săptămână după ce pierduse cu 6-1, 6-4 în favoarea aceluiași adversar.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!