S-a săturat să joace tenis și s-a apucat de televiziune: Genie Bouchard, noul expert TV din SUA și Canada

Tenis S-a săturat să joace tenis și s-a apucat de televiziune: Genie Bouchard, noul expert al televiziunilor din Canada
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 10:36
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 10:45

Eugenie Bouchard a făcut primii pași în fața camerelor de filmat, participând la studiourile The Tennis Channel și Sportsnet. 

Număr 133 WTA la 27 de ani, Eugenie Bouchard pare a fi departe de cea mai bună formă a carierei, care o conducea în urmă cu 7 ani în finala turneului de la Wimbledon

Rezidentă a orașului Miami, Genie Bouchard se află în perioada de recuperare după ce și-a rupt mâna la începutul acestei veri și a profitat de perioada de inactivitate pentru a-și dezvolta abilitățile de comunicare într-un studio de televiziune.

  • S-a săturat să joace tenis și s-a apucat de televiziune: Genie Bouchard, noul expert al televiziunilor din Canada

Eugenie Bouchard a comentat pentru The Tennis Channel meciurile de la Montreal 


Întâi, Bouchard a colaborat cu The Tennis Channel la începutul lunii august și cu Sportsnet, cea mai mare televiziune dedicată sporturilor în Canada pe durata întrecerii WTA 1000 de la Montreal, câștigată de Camila Giorgi

Bouchard a fost invitată atât în talk-show-ul de după meciuri, cât și să comenteze partide live pentru The Tennis Channel. ”Sunt super încântată,” a scris Bouchard pe Instagram. 

În fapt, Bouchard le-a făcut urmăritorilor săi pe Instagram o propunere inedită, aceea de a lăsa în comentarii un cuvânt pe care ea să-l pronunțe în timpul comentariului live al meciurilor de tenis. Cuvântul cu cele mai multe aprecieri a fost „moist”, tradus „umed” în română, dar sportiva canadiană a uitat să le onoreze fanilor săi cererea.

”Lume, vă rog să nu mă faceți să spun „umed” în comentariu. Oh, Doamne, am uitat complet să spun cuvântul, nu mă urâți, vă rog!” le-a transmis Bouchard fanilor săi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!