HALEP US OPEN | Darren Cahill, cucerit de un jucator in timpul antrenamentelor! "Sper sa fiu ca el intr-o alta viata!"
Luni 27 August 2018, 11:38

HALEP US OPEN | Darren Cahill, cucerit de un jucator in timpul antrenamentelor! "Sper sa fiu ca el intr-o alta viata!"

Simona Halep joaca luni, de la 18:00, in turul 1 la US Open, impotriva lui Kaia Kanepi. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Simona Halep s-a antrenat duminica la US Open pe un teren alaturat terenului pe care se pregatea francezul Gael Monfils. 

Tehnicianul australian din echipa liderului mondial din WTA, Darren Cahill, a urmarit pentru cateva minute sesiunea de antrenament a francezului de pe locul 39 ATP si a ramas uimit de spectacolul pe care acesta din urma il asigura chiar si in pregatirea meciurilor.

Gael Monfils este deja renumit pentru show-ul de pe terenul de tenis, reusind tot felul de lovituri incredibile. "Sper ca intr-o alta viata sa fiu Gael", a fost mesajul postat pe contul personal de Instagram de Cahill, alaturi de un videoclip de la sesiunea de pregatire a francezului.

Monfils va debuta la editia din 2018 a turneului de la Flushing Meadows impotriva argentinianului Facundo Bagnis. Eleva australianului, Simona Halep, va debuta la New York impotriva sportivei din Estonia, Kaia Kanepi, luni, de la ora 18, ora Romaniei.Negocieri dure, trocuri, dar și trădări. PSD tranșează azi în CEx soarta lui Liviu Dragnea