VIDEO Gest incredibil făcut de bielorusa Victoria Azarenka! A părăsit terenul fără să ofere explicații

Victoria Azarenka Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 23:40
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 23:48

Victoria Azarenka (32 de ani, 16 WTA) a abandonat în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova (16 ani, 279 WTA) din optimile de finală ale turneului de 1.000 de puncte de la Miami.

Condusă cu 6-2 și 3-0, fostul lider mondial a dat mâna arbitrului de scaun și a părăsit terenul fără ofere o explicație.

Fanii au luat foc pe rețelele de socializare

Gestul jucătoarei de tenis i-a aprins pe iubitorii sportului alb pe rețele de socializare. Nu puține voci au cerut ca sportiva să fie exclusă din circuit pentru gestul său.

„Ar trebui interzisă în circuit. Să nu strângi mâna unei copile de 16 ani, din frustrare că te umilește...”, a reacționat un fan.

„Am fost atent, dar nu am văzut să fi schimbat vreo vorbă cu Linda. Lipsă totală de sportivitate”, a reacționat un altul.

„Cea mai ciudată și lipsită de respect retragere pe care am văzut-o vreodată în tenis. Chiar nu avea nicio problemă medicală, a vrut doar să fure momentul de glorie al adversarei”, crede un fan al tenisului.

Odată cu victoria obținută în fața ictoriei Azarenka, Linda Fruhvirtova devine prima jucătoare sub 17 ani care se califică în optimile de finală la Miami, după Maria Sharapova și Tatiana Golovin, în 2004.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!