Tenis

GAFA INCREDIBILA LA CUPA ATP: s-a intonat imnul Romaniei la meciul Republicii Moldova 

Moment de necrezut la meciul dintre Belgia si Republica Moldova la Cupa ATP. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Ianuarie 2020, 11:55
Data actualizarii: Vineri 03 Ianuarie 2020, 11:57

Sezonul 2020 a inceput in circuitul ATP cu o gafa de proportii considerabile. S-a intamplat in Cupa ATP, unde la meciul dintre Republica Moldova si Belgia organizatorii au confundat imnul Republicii Moldova cu imnul Romaniei. 

Astfel, in difuzoarele arenei de la Sydney s-a auzit "Desteapta-te, romane!", si nu "Limba noastra," asa cum ar fi trebuit. 

Imnul Moldovei, confundat cu imnul Romaniei 


"La inceputul meciului dintre Moldova si Belgia, am difuzat imnul gresit pentru Moldova. Ne pare rau si ne-am cerut scuze personal echipei Moldovei”, au admis oficialii Cupei ATP. 

"Nu este o mare problema ca au gresit imnul. Moldova si Romania au acelasi drapel si probabil de aici greseala. Sper ca data viitoare sa fie cel corect," a spus Alexander Cozbinov, jucatorul care a deschis confruntarea pentru Republica Moldova. 

Acest lucru i s-a intamplat si Andreei Petkovic, jucatoarea din Germania declarand: "Este intruchiparea ignorantei si cel mai urat lucru care mi s-a intamplat vreodata." O eroare asemanatoare a avut loc si in fotbal, la meciul dintre Franta si Albania, cand organizatorii au ales intai imnul Andorrei, apoi al Armeniei si abia la a treia tentativa au izbutit sa evite greseala, intonand in final imnul Albaniei. 

Modifică setările cookies