Edi Iordănescu, extrem de dur după calificarea României în optimile EURO 2024: ”Au aruncat mizerii spre noi și spre fanii români!”

Romania EURO 2024 Imn Romania Slovacia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 23:41
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 23:41

România a remizat cu Slovacia în ultimul meci din grupele EURO 2024, scor 1-1, și s-a calificat în optimile de finală după primul loc în grupă.

Înaintea meciului de la Frankfurt, presa din străinătate a speculat că ar putea fi aranjat un ”blat” la România – Slovacia, întrucât ambele echipe s-ar fi calificat în cazul unui rezultat de egalitate, așa cum s-a și întâmplat.

Edi Iordănescu: ”Unii ar trebui să își ceară scuze în fața noastră! Au aruncat cu mizerii spre noi!”

Edi Iordănescu a fost întrebat de către un jurnalist străin în legătură cu speculațiile apărute, iar selecționerul României a avut un discurs foarte dur, așa cum Edi Iordănescu nu a mai obișnuit până în acest moment.

Selecționerul echipei naționale a transmis că cei care au considerat că tricolorii pot apela la un ”blat” pentru a-și asigura calificarea în optimile turneului final ar trebui să își ceară scuze.

Sunt unii oameni care ar trebui să își ceară scuze în fața noastră pentru poziția pe care au luat-o în legătură cu acest meci. Cred că a fost clar că ambele echipe au dat totul pentru 80 minute, apoi, desigur, fiecare și-a urmărit interesul.

Toți au făcut tot ce au putut să vorbească înaintea meciului, să dea în echipe, în jucătorii noștri, în munca noastră, în demnitatea noastră. Este rușinos. Ar fi trebuit să aștepte și apoi să ne judece. Asta a fost rușinos, nu a fost frumos.

Au aruncat cu mizerii spre noi, dar nu doar spre noi, ci și spre fanii noștri. Am arătat că avem caracter, România luptă întotdeauna cu mult caracter și, dacă vom pierde și vom pleca acasă, o vom face cu demnitate”, a spus  Edi Iordănescu la conferința de presă.

VIDEO Rezumatul partidei România - Slovacia 1-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!