FANTASTIC! Nick Kyrgios a jucat un punct FENOMENAL si a salvat patru mingi de meci pentru a califica Australia in semifinalele Cupei ATP

FANTASTIC! Nick Kyrgios a jucat un punct FENOMENAL si a salvat patru mingi de meci pentru a califica Australia in semifinalele Cupei ATP

Nick Kyrgios impresioneaza pe toata lumea la Cupa ATP. 

Nick Kyrgios isi conduce tara spre glorie in prima editie a Cupei ATP. Numarul 29 ATP i-a surprins placut pe conationalii sai in meciul cu britanicul Cameron Norrie, pe care l-a castigat cu un dublu 6-2 in doar 73 de minute.

La scorul de 6-2, 3-1, Nicholas Kyrgios a reusit probabil cel mai spectaculos punct jucat astazi la Cupa ATP si cu siguranta unul dintre cele mai incitante ale intregii competitii. Australianul a alergat enorm, a lovit un lob excelent din alergare si chiar s-a aruncat la pamant pentru a trimite peste fileu un voleu improbabil. 

Australia, prima echipa calificata in semifinalele Cupei ATP


In al doilea meci al confruntarii dintre Australia si Marea Britanie, Dan Evans a trecut de australianul Alex De Minaur, scor 7-6, 4-6, 7-6. 

In meciul decisiv, Kyrgios/De Minaur i-au depasit pe Murray/Salisbury, scor 3-6, 6-3, 18-16, dupa ce britanicii au avut patru mingi de meci nefructificate. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

EXCLUSIV: Raed Arafat, în dialog cu Andreea Esca despre epidemia de coronavirus și măsurile luate în România
BRAT