Gael Monfils ATP Indian Wells Gianluca Mager Tenis ATP dublu Tenis

VIDEO Gael Monfils, omul care poate juca tenis de unul singur! Tenismenul francez și-a umilit adversarul la Indian Wells 

Forma tenismenului francez, Gael Monfils a revenit la cote înalte în partea finală acestui sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 12:14
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 12:15

Gael Monfils a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri jucate în circuitul ATP, reușind să debuteze cu o victorie la Indian Wells, obținută în doar 70 de minute de joc împotriva italianului Gianluca Mager (73 ATP).

Număr 18 mondial, Gael Monfils a reușit să dispună de Mager, scor 6-4, 6-2, iar în penultimul game al partidei a reușit o performanță rar observată în tenis. 

  • Gael Monfils, omul care poate juca tenis de unul singur! Tenismenul francez și-a umilit adversarul la Indian Wells

Gael Monfils a reușit game-ul perfect la Indian Wells, câștigând patru puncte doar cu serviciul


Monfils a bifat trei ași și un al patrulea serviciu nereturnabil din partea oponentului său, apropiindu-și unul dintre cele mai rapide game-uri din istoria competițiilor ATP de la Indian Wells. 

În 16-imile de finală, Gael Monfils este favorit contra fostului finalist de la Wimbledon, sud-africanul Kevin Anderson, dar un alt lucru probabil să se întâmple în acest meci va fi ca jucătorul francez să fie supus unui tratament similar celui pe care i l-a administrat acesta italianului Mager în game-ul anterior menționat. 

Modifică setările cookies