Novak Djokovic Wimbledon 2022 Novak Djokovic Jannik Sinner Tenis ATP Wimbledon 2022 Tenis

VIDEO Faza anului la Wimbledon: Novak Djokovic „a zburat” pe teren! Celebrarea punctului câștigat, marcă înregistrată 'Nole'

Novak Djokovic, ingenios atât în joc, cât și în modul în care a celebrat un punct rar, în setul decisiv al meciului cu Jannik Sinner. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 23:21
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 23:21

Novak Djokovic și-a făcut timp și pentru un moment legendar, care va intra în istoria turneului de la Wimbledon, în sfertul de finală cu Jannik Sinner, întins pe durata a 3 ore și 35 de minute.

Tenismenul sârb, de 6 ori campion la Wimbledon, a fost aproape de înfrângere, dar a semnat o nouă revenire istorică, de la 0-2 la seturi, reușind să îl învingă pe numărul 13 ATP, scor 5-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-2. 

Novak Djokovic a reușit passing shot-ul imposibil, în duelul cu Jannik Sinner și l-a sărbătorit pe măsură

La scorul de 4-2, 30-egal în setul decisiv, Novak Djokovic a sprintat extraordinar după o minge la care nu doar că a ajuns, dar a trimis-o cu măiestrie în careul opus, printr-un passing shot de rever marcă înregistrată. 

„Nole” a alunecat înainte ca mingea să aterizeze în terenul advers, dar a sărbătorit câștigarea punctului într-o manieră inedită, ridicându-și brațele în formă de aripi și amuzându-se de propria căzătură în cel mai ingenios mod posibil. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!