Nick Kyrgios Nick Kyrgios acuzat Nick Kyrgios Chiara Passari Nick Kyrgios tribunal Tenis

Nick Kyrgios, chemat în tribunal, după Wimbledon: fosta iubită l-a acuzat în instanță pentru abuz

Nick Kyrgios va fi nevoit să se prezinte în tribunal, în mai puțin de o lună. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 15:12
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 15:27

Presa australiană informează că tenismenul Nicholas Kyrgios a fost acuzat de viol de către fosta sa prietenă, Chiara Passari. 

Jucătorul de la antipozi, ajuns în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, va fi nevoit să se prezinte în tribunal, peste o lună, ca urmare a abuzului comis în luna decembrie a anului 2021. 

Un purtător de cuvânt al poliției din Canberra a declarat că sportivul în vârstă de 27 de ani va fi chemat în fața magistraților în data de 2 august. 

Nick Kyrgios și Chiara Passari, despărțire furtunoasă

În toamna anului trecut, poliția din Adelaide a fost forțată să îi separe pe Nick Kyrgios și Chiara Passari, după un conflict raportat pe holurile hotelului în care erau cazați. 

Poliția din Adelaide a fost nevoită să intervină pentru a calma spiritele în relația tenismenului australian, Nick Kyrgios cu iubita sa, Chiara Passari. S-a întâmplat într-un hotel din Adelaide, unde cei doi își efectuează carantina de 10 zile, obligatorie după întoarcerea din Boston, unde au fost pentru a participa la Cupa Laver. 

„În după-amiaza zilei de joi, 7 octombrie, poliția a fost înștiințată de un conflict verbal între doi clienți ai hotelului Medi. Investigația a fost încheiată, nu au fost ofense aduse, iar cele două persoane implicate își vor petrece restul carantinei în camere separate,” notează Poliția SA într-un proces verbal, potrivit The Age. 

Nick Kyrgios o are actualmente ca iubită pe Costeen Hatzi (21 de ani), începând din decembrie 2021. 

Modifică setările cookies