Rafa Nadal se insoara cu iubita din liceu! Cum arata Francisca, aleasa inimii supercampionului din tenis! Invitati de lux la nunta: GALERIE FOTO

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Octombrie 2019, 17:00
Data actualizarii: Sambata 19 Octombrie 2019, 21:10

Rafael Nadal si Francisca Perello se vor casatori sambata, 19 octombrie. La nunta au fost invitate 350 de persoane.

Cuplul Rafa - Xisca, care isi are originile in anul 2005, cand Rafael Nadal castiga primul titlu de mare slem, la Paris isi va incununa cei 14 ani de relatie cu o nunta grandioasa la castelul Sa Fortalesa din Mallorca.

Rafael Nadal si Xisca Perello, nunta de vis intr-un castel de 87.000 metri petrati. Roger Federer va fi prezent.

  • EVENIMENT DE GALA! Rafa Nadal si Francisca Perello se casatoresc in acest weekend! Cati invitati va avea sportivul spaniol la nunta

Dintre cei 350 de invitati potentiali, cele mai rasunatoare nume care ii vor onora pe Rafa si Xisca cu prezenta vor fi Roger Federer, Fernando Verdasco, Feliciano Lopez si Marc Lopez. 

Unchiul si fostul antrenor al lui Rafa, Toni Nadal, precum si Miguel Angel Nadal, fost fotbalist la FC Barcelona vor fi la randul lor prezenti la cununia numarului 2 ATP. 

Rafa Nadal, refuzat de Pau Gasol si Enrique Iglesias

Prezentele baschetbalistului Pau Gasol si a cantaretului Enrique Inglesias sunt incerte, deoarece primul este plecat in Statele Unite ale Americii, unde pregateste primele meciuri ale sezonului in NBA, iar al doilea nu a motivat inca posibila absenta de la nunta. 

Rafael Nadal si Francisca Perello se casatoresc la varsta de 33, respectiv 31 de ani. 

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!