GALERIE FOTO Emma Răducanu împărtășește mesajul ce i-a schimbat viața

emma raducanu tennis Wimbledon WTA Tenis
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2024, 09:56
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2024, 09:56

Într-o reclamă pentru Christian Dior, jucătoarea de tenis cu origini românești a sugerat că găsirea unui echilibru fin între munca intensă și distracție este cheia succesului.

În 2021, Emma Răducanu a făcut istorie în tenis la doar 18 ani, când a câștigat US Open și a devenit rapid o figură de top în lumea sportului.

Cu toate acestea, faima a adus și critici și scrutin intens, aspectele negative au fost accentuate după ce a început să se confrunte cu diverse probleme de sănătate alături de  alte trei intervenții chirurgicale. Revenită pe teren anul acesta, Răducanu pare să fie într-o formă mai bună și a vorbit despre maturizare și gestionarea mai eficientă a anumitor situații.

  • Emma Raducanu

„Să nu te oprești din jucat înseamnă că viața este un joc, așa că tratează fiecare moment ca pe unul. Distreză-te. Nu lua totul prea în serios și muncește din greu în același timp,” a spus Răducanu într-un videoclip pentru Christian Dior.

Răducanu is back! Când va reveni britanica pe iarbă

După ce s-a retras din calificările pentru French Open, Răducanu și-a dezvăluit planurile de a începe sezonul pe iarbă la Nottingham, turneu care începe pe 10 iunie. La câteva zile după ce și-a împărtășit concentrarea totală pe sezonul pe iarbă, britanica de 21 de ani a făcut o declarație încrezătoare pentru Wimbledon, unde a afirmat că va câștiga turneul anul acesta sau în viitor.

„Mă simt bine. Joc bine și mă antrenez foarte mult, fac multe lucruri bune și știu că se va întâmpla. Dacă nu la acest Wimbledon, atunci la următorul”, a spus Raducanu, conform Grazia.

„Am încredere totală în mine și mă sprijin. Este doar o chestiune de timp. Am făcut toate lucrurile corecte, așa că abia aștept să joc în fața publicului de acasă”, a continuat Răducanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!