VIDEO Sărbătoare la Madrid! Starurile lui Real Madrid au făcut show pe o melodie românească! Nici Carlo Ancelotti nu s-a abținut

Real Madrid Carlo Ancelotti o-zone Vinicius Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2024, 09:20
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2024, 09:21

Real Madrid a câștigat trofeul Champions League și campionatul Spaniei, iar madrilenii s-au dezlănțuit pe străzile capitalei Spaniei.

Reveniți în Spania după triumful de pe Wembley, vedetele lui Real Madrid, în frunte cu antrenorul italian Carlo Ancelotti au defilat pe străzile din Madrid până în binecunoscuta Piață Cibeles.

Carlo Ancelotti și jucătorii lui Real Madrid au dansat pe ”Dragostea din Tei”

Zeci de mii fani spanioli s-au adunat să urmărească parada lui Real Madrid, care a sărbătorit al 15-lea trofeu Champions League. Madrilenii s-au urcat într-un autocar descoperit și au făcut un adevărat spectacol în fața suporterilor.

Unul dintre momentele inedite petrecute la ”fiesta” lui Real Madrid a fost când Carlo Ancelotti și vedetele echipei au început să danseze pe melodia celor de la O-Zone, ”Dragostea din tei”, piesă care a făcut valuri peste tot în Europa. 

La finalul serii, autocarul a ajuns la Bernabeu, unde aproximativ 70.000 de suporteri au așteptat nerăbdători. Jucătorii au fost prezentați unul câte unul și, la fel cum s-a întâmplat și în Piața Cibeles, Toni Kroos a fost unul dintre marii protagoniști.

Suporterii aflați pe Santiago Bernabeu i-au cerut germanului să nu plece și i-au scandat numele. ”Vreau să vă mulțumesc pentru această despărțire de neuitat”, a spus Toni Kroos.

După ce toți jucătorii au fost prezentați, Nacho, căpitanul lui Real Madrid a mai ridicat încă o dată trofeul Champions League, iar tribunele de pe Santiago Bernabeu au explodat.

Un alt moment important a fost cel în care Luka Modric a anunțat că va evolua pentru Real Madrid și în următorul sezon: ”Ce fericire să fiu aici, vă mulțumesc pentru susținere, Ne vedem sezonul următor”, a spus croatul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!