emma raducanu Emma Raducanu ambasadoare Emma Raducanu campioana US Open Tenis WTA Tenis

FOTO Faima Emmei Răducanu decolează! Campioana US Open a devenit noua ambasadoare a unei companii aeriene

Emma Răducanu va fi imaginea British Airways. „Ei m-au purtat acasă după câștigarea US Open!”, a scris sportiva britanică.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 15:45
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 15:36

Drumul Emmei Răducanu către faimă capătă din nou viteză. După titlul cucerit la Flushing Meadows fără set pierdut în zece meciuri, sportiva în vârstă de 19 ani a devenit ambasador al British Airways, luând o decizie inspirată din punctul de vedere al brandului personal.

„Sunt încântată să mă alătur familiei British Airways ca ambasador global! Această companie aeriană a jucat un rol special pentru mine, purtându-mă acasă după US Open. Abia aștept să lucrez împreună cu acest brand britanic de renume,” a scris Emma Răducanu pe Twitter, anunțându-și noua mutare.

Emma Răducanu, noua ambasadoare a British Airways


În postarea publicată pe Twitter, Emma Răducanu a atașat o imagine în care se află în cabina de pilotaj al unui avion British Airways, echipată corespunzător. 

Australian Open 2022 ar putea fi al treilea turneu de mare șlem la care Emma Răducanu ar participa. Sportiva britanică cu origini românești și-a făcut debutul în competițiile Grand Slam în acest an, la Wimbledon, unde a ajuns până în turul 4. Debutul a fost urmat tocmai de parcursul perfect de la New York, unde Emma Răducanu a legat 10 victorii fără set pierdut, dintre care 7 pe tabloul principal. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!