GALERIE FOTO Elina Svitolina, declarație de luptă înaintea duelului cu bielorusa Victoria Azarenka: „Joc pentru țara mea”

Elina Svitolina Victoria Azarenka Wimbledon 2023 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iulie 2023, 10:15
Data actualizarii: Duminica 09 Iulie 2023, 10:44

Elina Svitolina și Victoria Azarenka se vor întâlni într-una dintre cele mai puternice optimi de finală ale ediției 2023 a competiției de la Wimbledon.  

Elina Svitolina (28 de ani, 76 WTA) și Victoria Azarenka (33 de ani, 20 WTA) se vor duela duminică, 9 iulie, în ultimul meci al zilei programat pe Terenul Nr. 1. 

Sportiva din Ucraina a declarat că va simți o motivație suplimentară în acest meci, luând în considerare originile bieloruse ale adversarei sale. De asemenea, Svitolina a amintit că nu va strânge mâna oponentelor din Federația Rusă și din Belarus. 

Svitolina, motivată înaintea meciului cu Azarenka: „Voi lupta cu adevărat pentru fiecare punct.”

„Joc pentru ţara mea la fiecare meci pe care îl joc, iar acesta va fi deosebit. O mulţime de ucraineni mă vor urmări, mă vor susţine.

Voi ieşi pe teren cu spirit de luptă şi voi lupta cu adevărat pentru fiecare punct. Încerc doar să o iau ca pe o mare motivaţie,” a declarat Elina Svitolina, prefațând meciul din turul al patrulea.

În sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros - primul Grand Slam jucat de Elina Svitolina ca mamă -, ucraineanca a pierdut în fața Arynei Sabalenka, din Belarus, scor 6-4, 6-4. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!