GALERIE FOTO Reacția Anei Bogdan, după ce a jucat cel mai lung tiebreak din istoria probei feminine a turneului de la Wimbledon

Ana Bogdan Lesia Tsurenko Turneul de la Wimbledon Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 08 Iulie 2023, 09:35
Data actualizarii: Sambata 08 Iulie 2023, 09:38

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan a pierdut scor 4-6, 6-3, 7-6 (18) meciul cu Lesia Tsurenko, din turul trei. Românca a ratat cinci mingi de meci, înainte ca ucraineanca să o fructifice pe a șaptea. 

Ana Bogdan (30 de ani, 57 WTA) a jucat, în meciul cu Lesia Tsurenko (34 de ani, 60 WTA) cel mai lung tiebreak din istoria turneelor feminine de simplu desfășurate pe iarba de la Wimbledon.

Maxi tiebreak-ul setului decisiv s-a încheiat scor 20-18 în favoarea sportivei din Ucraina, care s-a impus, după 3 ore și 40 de minute, revenind de la 0-1 la seturi. 

Ana Bogdan, după eșecul dureros din turul trei: „Astăzi m-am învins pe mine. E un moment pe care nu o să-l uit vreodată.”

„Poate fi oboseală fizică, și oboseală mentală pentru că nivelul la care trebuie să fii aici, energetic și mental, e unul foarte înalt, dar cred că a fost și căldura de astăzi, cred că au fost adunate de fapt. Cum să zic, e un moment pe care n-o să-l uit vreodată...

E destul de dureros acum, dar poate că peste câteva zile o să-l privesc cu alți ochi și cred că îmi va da putere pe viitor și îmi arată că totuși am fost puternică și mi-am depășit multe limite. 

Cred că uneori erau momente în care simțeam clar că nu mai pot, că poate ar fi mai bine să mă opresc pentru că îmi era foarte, foarte rău și mă tot uitam la antrenor și îi spuneam lucrurile astea și încerca să mă liniștească pentru a putea continua.

Deci, nu știu, astăzi mi-am depășit multe limite. Da, putem spune că astăzi m-am învins pe mine,” a spus Ana Bogdan, într-un interviu acordat Eurosport, după încheierea partidei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!