Directorul turneului WTA de la Cluj-Napoca anunță sumele colosale pe care le va plăti pentru a organiza competiția. Ce costă cel mai mult: "Poate lumea nu crede!" 

Turneu WTA 250 Cluj-Napoca Patrick Ciorcila turneu wta romania Tenis Directorul turneului WTA de la Cluj-Napoca anunță sumele colosale pe care le va plăti pentru a organiza competiția. Ce costă cel mai mult: "Poate lumea nu crede!"
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 09:13
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 09:18

Directorul turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca a dezvăluit care sunt sumele de achitat pentru a organiza o competiție de acest calibru. 

Competiția WTA 250 de la Cluj-Napoca, care își va desfășura prima ediție în săptămâna 2-8 august nu va fi organizată fără sacrificii financiare.

Directorul turneului, Patrick Ciorcilă a dezvăluit într-un interviu televizat care sunt sumele suportate de oficialii întrecerii pentru ca circuitul WTA să valideze întreaga derulare competițională. 

"Costurile sar de un milion de euro. Scumpe sunt premiile, licențele, taxele care trebuie achitate. De asemenea, costurile de infrastructură. Poate lumea nu crede, dar se adună niște sume exorbitante. Fiecare jucătoare care vine la Cluj are asigurat totul: hotel, mâncare, transport. Când înmulțim asta cu 10 zile la sute de oameni, se ajunge la niște sume foarte mari," a spus Patrick Ciorcilă pentru Digi Sport

Patricia Țig, Irina Begu, Ana Bogdan, Irina Bara și Gabriela Ruse vor fi cele cinci românce prezente pe tabloul principal al turneului. În cazul în care wildcard-urile nu vor fi acceptate de alte jucătoare, organizatorilor le vor parveni alte două wildcard-uri, pe care le vor acorda unor jucătoare din țara noastră, a anunțat Ciorcilă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!