Directorul Australian Open, dezvăluire despre Djokovic, la sosirea în Australia: „I-am văzut tensiunea în privire”

Novak Djokovic Australian Open 2023 Craig Tiley Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 18 Februarie 2023, 19:47
Data actualizarii: Sambata 18 Februarie 2023, 19:46

Directorul Australian Open, Craig Tiley se bucură că sârbul Novak Djokovic - deportat în 2022 - a fost primit cu bine în ediția 2023, în ciuda disconfortului vizibil arătat la sosire. 

Directorul turneului de mare șlem de la Melbourne, Craig Tiley a precizat că Novak Djokovic (35 de ani, 1 ATP) a părut în afara zonei sale de confort, la sosirea în Australia, în 2023.

La un an de la evenimentele haotice care au condus la deportarea sa în Europa, liderul ATP a fost primit cu căldură la Melbourne și a reușit să își îndeplinească, două săptămâni și jumătate mai târziu, visul de a cuceri al zecelea titlu de campion la antipozi. 

Craig Tiley: „Trebuie să acordam credit australienilor, care l-au respectat și l-au susținut.”

„I-am putut vedea tensiunea în privire, când a sosit în Australia. Era foarte emoționat și ușor inconfortabil, în vederea unei posibile recepții ostile,” a declarat Craig Tiley, notează Punto de Break

„Trebuie să acordăm mult credit australienilor, care l-au respectat și l-au încurajat pe acest sportiv, care ne-a făcut să ne bucurăm din nou de jocul său,” a adăugat directorul turneului de la Melbourne.  

Un singur set a pierdut Novak Djokovic în ediția 2023 a Openului Australian, încheiată cu o finală câștigată 3-0 la seturi, 6-3, 7-6 (4), 7-6 (5) în detrimentul numărului 3 ATP, Stefanos Tsitsipas


Victor Hănescu explică diferențele dintre Federer, Nadal și Djokovic: „Djokovic, destul de arogant și nepăsător față de ceilalți”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!