Stefanos Tsitsipas ATP Viena Stefanos Tsitsipas tata Tenis ATP Tenis

VIDEO Derapaj incredibil al lui Tsitsipas: “Malaka!” Cum și-a putut jigni tatăl, care îi e și antrenor, în timpul meciului

Stefanos Tsitsipas a avut un mesaj incredibil de transmis tatălui său, în timpul unei partide desfășurate la Viena. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 09:40
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 09:42

Stefanos Tsitsipas a fost eliminat de Borna Coric în optimile de finală ale turneului ATP 500 de la Viena, dar pățania turneului a avut loc în prima partidă jucată de tenismenul grec în capitala Austriei. 

Condus cu 4-3 de austriacul Dennis Novak, în primul set, după un game pierdut la zero, Stefanos Tsitsipas (24 de ani, 5 ATP) a avut o reacție incredibilă de furie, manifestată printr-o serie de cuvinte grele adresate tatălui său, Apostolos Tsitsipas, care îi e și antrenor. 

Stefanos Tsitsipas, cuvinte greu de reprodus, aruncate tatălui său

„Malaka! Malaka!”, a strigat de mai multe ori Stefanos Tsitsipas, catalogându-și propriul tată „malahist.” Totul s-a întâmplat în pauza dintre game-uri, când lumina reflectoarelor s-a stins, însă toți vorbitorii de greacă din loja tenismenului grec au înțeles clar mesajul, auzit inclusiv de mama sa. 

În comportamentul antrenorului Apostolos Tsitsipas s-a putut remarca o tensiune ridicată, imediat după auzul acestor cuvinte, tatăl lui Stefanos vorbind aprins și arătându-se rușinat de spusele fiului său. 

Tsitsipas a încheiat partida în minim de seturi, scor 7-6, 6-2, însă atitudinea sa nepotrivită a fost taxată, un tur mai târziu, de către croatul Borna Coric. 

Stefanos Tsitsipas nu este la primul moment în care și-a făcut de râs părinții

Nu a fost prima dată când Stefanos Tsitsipas a avut o reacție nervoasă ireală în preajma tatălui său. În 2020, grecul a rupt o rachetă de scaunul lângă care era așezat tatăl său, Apostolos, care l-a îndemnat să își păstreze calmul, într-un alt moment care a adus o reputație rea familiei Tsitsipas.

Mama sa, Julia l-a mustrat instant pe Stefanos, care s-a calmat la timp, înainte de a agrava situația. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies