Tenis

Declarația genială a Emmei Răducanu, după victoria carierei: ”Părinții mei au făcut pe fantomele cu mine. Erau online și nu mi-au răspuns!”

Emma Răducanu nu a primit răspuns din partea părinților după ce a reușit performanța carierei la US Open 2021. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 15:45
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 15:51

La a doua participare într-un turneu de mare șlem, Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale US Open 2021, după o victorie în minimum de seturi, scor 6-2, 6-1 în fața americancei Shelby Rogers. 

La capătul uneia dintre cele mai impresionante victorii ale carierei, Emma Răducanu le-a transmis un mesaj text părinților săi, aflați în Marea Britanie, dar nu a primit un răspuns, deși aceștia îi apăreau conectați la platforma de mesagerie. 

Emma Răducanu: ”Părinții mei au făcut pe fantomele cu mine: erau online, dar nu mi-au răspuns!”


”Sunt foarte recunoscătoare pentru tot sprijinul pe care l-am primit la New York. Am primit și multe mesaje din partea foștilor colegi de școală și e frumos că încă păstrăm legătura. Părinților mei le-am scris imediat după meci, dar au fost fantomatici: nu mi-au răspuns, deși i-am văzut că erau online (râde). Asta a însemnat ceva,”
a fost declarația amuzantă a Emmei Răducanu făcută în cadrul conferinței de presă organizate după meciul cu Shelby Rogers. 

”Îmi place să mă relaxez ascultând muzică rap, dar uneori mă face să adorm. În schimb, muzica jazz îmi oferă un sentiment plăcut și mă ajută să mă destind,” a adăugat sportiva britanică cu origini românești, întrebată despre genurile muzicale pe care le ascultă. 

În sferturile de finală de la Flushing Meadows, Emma Răducanu se va duela cu Belinda Bencic, campioana olimpică de la Tokyo. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies