us open 2018 eliminare favorite Us Open eliminari US Open US Open US Open 2018 favorite Tenis

De ce au fost eliminate atat de multe favorite la US Open! "Ele nu mai au nicio responsabilitate!" O legenda a tenisului a explicat totul

Marile favorite au parasit prematur ultimul turneu de Grand Slam al anului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Septembrie 2018, 18:38
Data actualizarii: Joi 06 Septembrie 2018, 18:45

Martina Navratilova, castigatoare a 18 titluri de Grand Slam, a explicat la New York de ce au fost eliminate atat de multe sportive de top la aceasta editie a US Open.

Starurile din WTA au pierdut inca din fazele incipiente ale turneului, asa cum s-a intamplat si la Wimbledon, iar Martina Navratilova le-a denumit “rasfatate” pentru comportamentul pe care-l au pe teren, desi au tot ce le trebuie pentru a face performanta.

"Prea multe lucruri se fac pentru aceste jucatoare astazi. Ele nu mai fac nimic in afara ca lovesc mingea! Au antrenori, soferi, fizioterapeuti! Fac un semn si cineva le aduce un prosop. Am vazut o jucatoare care tinea bratul intins si cineva o dadea cu lotiune. Ele nu mai au nicio responsabilitate, apoi intra pe teren si se trezesc singure acolo, iar cand trebuie sa ia toate deciziile singure nu mai sunt pregatitate, nu mai stiu ce sa faca", a spus Navratilova pentru ESPN.

Dintre jucatoarele din top 10 WTA, doar Sloane Stephens si Karolina Pliskova au ajuns in a doua saptamana de la US Open, insa amanodoua au fost deja eliminate din competitie.

Programul semifinalelor la US Open:

Serena Williams – Anastasija Sevastova

Naomi Osaka – Madison Keys

Modifică setările cookies