Alexandr Dolgopolov Dolgopolov Ucraina Tenis ATP Tenis Ucraina Tenis

Cel mai bun tenismen al Ucrainei, Dolgopolov cere cu disperare ajutor lumii libere: „Doar Ucraina stă între voi și Rusia”

Fostul tenismen, Alexandr Dolgopolov cere lumii libere, la vest de Ucraina ajutor în războiul cu Rusia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 13:20
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 13:30

Cel mai bun tenismen al Ucrainei în ATP în ultimul deceniu, Alexandr Dolgopolov (fost număr 13 ATP) cere ajutor din partea Europei, Americii și Marii Britanii pentru a combate atacurile Federației Ruse în Ucraina.

Jucătorul originar din capitala Ucrainei a făcut un apel de solidaritate către lumea liberă, amintind că doar statul Ucraina o separă de regimul nebunesc al Rusiei. 

Alexandr Dolgopolov, în mijlocul acțiunii la Kiev

„Toată lumea liberă trebuie să știe că acum doar Ucraina stă între ei și un regim nebunesc. Europa, SUA, Marea Britanie, toate celelalte țări, haideți. Avem nevoie de mai mult ajutor.

Acum, luptați pe toate fronturile, să nu ajungem la capturi mari de către ocupanți. Rezistați!”, a scris Alexandr Dolgopolov pe Twitter. 

Dis-de-dimineață, Alexandr Dolgopolov a reacționat pe Twitter, scriind: „Vă rog să țineți Ucraina în gândurile și rugăciunile voastre. Orașul meu natal, Kiev și întreaga țară se află sub atac chiar acum. Bombardamentele au început noaptea !!!!”, a scris Alexandr Dolgopolov, tenismen retras din activitate. 

Alexandr Dolgopolov, fost tenismen născut la Kiev s-a retras din circuitul ATP având 3 titluri în palmares, cucerite la Umag, Washington și Buenos Aires. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!