Elina Svitolina Calendar WTA Razboi ucraina Tenis WTA Tenis

Ce urmează pentru Elina Svitolina? Motivele de îngrijorare ale sportivei din Ucraina: unde poate fugi de război

Elina Svitolina și Gael Monfils se pot retrage în Elveția pe timpul războiului: soțul Elinei deține o proprietate la Geneva. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 11:35
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 11:53

Elina Svitolina a fost învinsă în primul tur al competiției WTA 1000 de la Doha, dar sportiva din Ucraina se află în imposibilitatea de a-și trasa un calendar concret pentru perioada următoare. 

Distrusă emoțional după începerea războiului în Ucraina, sportiva născută la Odesa nu știe cu siguranță dacă va putea să se deplaseze înspre Statele Unite ale Americii, unde ar vrea să participe la întrecerile WTA 1000 de la Indian Wells (9-20 martie) și Miami (22 martie - 3 aprilie). 

„Rugați-vă pentru Ucraina,” scrie pe noua imagine de profil a Elinei Svitolina pe rețelele sociale

Din fericire, siguranța personală a cuplului Gael și Elina Monfils este asigurată de locuințele deținute de cei doi la Geneva, respectiv Londra, zone evaluate cu un grad de securitate înalt, în aceste clipe încărcate de incertitudine. 

În cazul în care situația nu va degenera, Elina Svitolina va participa în luna aprilie la Stuttgart și Madrid, în pregătirea turneelor de la Roma și Roland Garros, din luna mai. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!