VIDEO Să vezi și să nu crezi: Roger Federer „a rupt” fileul în ultimul meci al carierei! Cum l-a primit publicul londonez

Roger Federer Cupa Laver Federer Nadal Cupa Laver Roger Federer meci de retragere Roger Federer se retrage din tenis Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 00:40
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 00:43

Roger Federer și Rafael Nadal au avut parte de o primire extrem de călduroasă din partea publicului care a umplut până la refuz Arena O2 din Londra. 

Roger Federer a strălucit în meciul de retragere, jucat în compania marelui rival, Rafael Nadal, în cadrul Cupei Laver. Tenismenul elvețian a fost primit călduros de publicul londonez, care a umplut cu entuziasm Arena O2 din Londra, la ultima ieșire pe terenul de tenis, într-o competiție recunoscută de circuitul ATP. 

Nici bine nu a început partida că jucătorul din Elveția a reușit imposibilul, anume a reușit să trimită mingea prin fileu, rămânând la latitudinea fanilor tenisului să decidă dacă Roger Federer și-a dorit acest procedeu sau a fost întâmplător. 

Incredibil, dar adevărat: Roger Federer a trimis o minge prin fileu, în meciul de retragere

Întreaga asistență a rămas surprinsă să vadă lovitura curioasă a lui Federer, soldată în punct câștigat de Echipa Europei, iar antrenorul Echipei Lumii, John McEnroe nu s-a abținut din a investiga problema și din a identifica sursa talentului magic exercitat pentru o ultimă dată de Roger Federer, în formă oficială. 

Roger Federer se retrage din tenis având 20 de titluri de mare șlem în palmares, dintre care cel mai recent a fost apropiat în 2018, la Melbourne. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!