protestatar Cupa Laver avion privat Cupa Laver 2022 Roger Federer Cupa Laver un spectator si-a dat foc pe teren Tenis

GALERIE FOTO Protestatarul care și-a foc pe teren la Cupa Laver a făcut-o cu un motiv! Cum i-a „demascat” pe marii Federer și Djokovic

Spectatorul pătruns pe suprafața de joc, unde și-a dat foc la mână militează împotriva zborurilor private în Marea Britanie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 19:35
Data actualizarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 19:39

Protestatarul care a întrerupt partida a doua a Cupei Laver 2022, dintre Stefanos Tsitsipas și Diego Schwartzman a comis gestul care a atras atenția tuturor cu un motiv bine întemeiat.

Activist de mediu, acesta și-a dat foc la braț, în timp ce purta un tricou pe care era inscripționat mesajul „Terminați cu zborurile private în Marea Britanie!”

Protestatarul a taxat luxul asumat public de Federer și Djokovic de a călători la Londra cu avioane private

Sincronizarea și locația nu au fost alese întâmplător, în condițiile în care Roger Federer și Novak Djokovic au aterizat în Marea Birtanie după ce au călătorit cu avioane private, după cum reiese tocmai din postările publicate pe contul oficial de social media al Cupei Laver. 

Forțele de ordine au stins focul și l-au evacuat pe spectatorul-problemă, care a întrerupt derularea jocului dintre Tsitsipas și Schwartzman. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!