Tenis

BLOCKBUSTER | Andy Murray va fi protagonistul unui film care va aparea vineri, 29 noiembrie

Andy Murray va debuta pe ecranele mari ale cinematografiei mondiale la finalul lunii noiembrie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Noiembrie 2019, 16:41
Data actualizarii: Marti 26 Noiembrie 2019, 16:46

Andy Murray va fi primul tenismen al actualei generatii care se va bucura de postura de protagonist al unui film original Amazon Prime. 

Britanicul a filmat de-a lungul ultimilor doi ani filmul „Resurfacing”, care va aparea pe platforma de filme vineri, 29 noiembrie 2019. „Sunt incantat si mandru sa anunt ca in ultimii doi ani am filmat calatoria mea lunga dinspre accidentare spre teren. Abia astept sa vad ce aveti de spus despre film,” le-a scris Andy Murray fanilor sai de pe Twitter.

Filmul lui Andy Murray debuteaza vineri, 29 noiembrie


Andy Murray a fost operat la sold in luna ianuarie 2019, suferind o interventie chirurgicala in urma careia o parte a soldului sau a fost inlocuita cu o tija metalica. Doctorii l-au avertizat de curand pe Andy Murray ca nu va putea sa joace tenis la nesfarsit si este sigur ca scotianul va avea nevoie la un moment dat de inlocuirea totala a soldului cu o proteza.

De la revenire, Andy Murray a bifat cateva rezultate exceptionale, inclusiv turneul ATP de la Anversa castigat in finala cu Stan Wawrinka. Andy Murray isi anuntase in luna ianuarie a acestui an retragerea din tenis, din cauza durerilor insuportabile la nivelul soldului. 

„Parintii mei au divortat, iar acela a fost un timp dificil in copilaria mea. Nu intelegeam ce se petrece. Iar apoi la jumatate de an, fratele meu Jamie s-a mutat de acasa. Mi-a fost foarte greu, am simtit des anxietate cand jucam tenis, iar in timpul meciurilor intampinam des dificultati respiratorii. Tenisul a devenit in schimb un refugiu pentru mine si imi permite sa redevin copil,” a spus Andy Murray. 

Modifică setările cookies