Anunt de ULTIM MOMENT al lui Marius Copil! "Asta imi doresc!" Ce planuri are tenismenul roman in 2019

Marius Copil Marius Copil - Roger Federer Marius Copil 2019 Marius Copil ATP Marius Copil Basel Tenis Anunt de ULTIM MOMENT al lui Marius Copil! "Asta imi doresc!" Ce planuri are tenismenul roman in 2019
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Noiembrie 2018, 19:15
Data actualizarii: Joi 01 Noiembrie 2018, 19:18

Marius Copil a avut parte de un final de 2018 senzational. 

Tenismenul roman a jucat finala carierei, la Basel, in compania lui Roger Federer. Cu toate ca a pierdut duelul cu campionul elvetian, rezultatul obtinut de Copil este unul de exceptie. 

Marius Copil a anuntat ca turneul de la Basel este ultimul din acest an si a vorbit despre obiectivul pe care il are pentru anul 2019. 

"Turneul de la Basel a fost ultimul din anul acesta pentru mine. A fost un an greu, cu multe incercari, dar asta m-a ambitionat si mai mult sa imi ating obiectivele. Am obtinut victorii importante si sunt bucuros ca am reusit, dupa turneul de la Basel, sa depasesc cea mai buna clasare din cariera mea si sa ajung pe locul 60 in clasamentul ATP. 

Va multumesc din suflet pentru toate mesajele frumoase si pentru sustinerea neconditionata. Le citesc de fiecare data si sunt mandru sa fiu urmarit de asemenea oameni frumosi.

Pentru anul viitor imi doresc sa va scriu un nou mesaj de multumire din postura unui jucator aflat in top 30", a scris Marius Copil pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turneul de la Basel a fost ultimul din anul acesta pentru mine. A fost un an greu, cu multe încercări, dar asta m-a ambiționat și mai mult să îmi ating obiectivele. Am obținut victorii importante și sunt bucuros că am reușit, după turneul de la Basel, să depășesc cea mai bună clasare din cariera mea și să ajung pe locul 60 în clasamentul ATP. Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele frumoase și pentru susținerea necondiționată. Le citesc de fiecare dată și sunt mândru să fiu urmărit de asemenea oameni frumoși. Pentru anul viitor îmi doresc să vă scriu un nou mesaj de mulțumire din postura unui jucător aflat în top 30. ????

A post shared by Marius Copil (@marius_copil) on

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!